Op- en overslag

Binnen ons bedrijf is er de mogelijkheid voor de overslag van diverse soorten goederen. Los gestort, zoals schroot, grind of zware keien, maar ook het lossen van 20 of 40-voets containers geladen met bigbags of andere partijen welke gestort of overgeladen/opgepakt dienen te worden bestaat tot de opties.

Een 10 meter lange oprijbrug staat ons ter beschikking om zeecontainers geladen met palletgoed of big-bags te lossen met een heftruck.

Zeecontainers kunnen we ook met de kraan laden door middel van het zogenaamde steil laden of met de shovel via een smalle shovelbak. We hebben een verscheidenheid aan werkmateriaal beschikbaar voor het laden en lossen van bulkauto's of zeecontainers.

Op locatie
We bieden de mogelijkheid om op locatie een productpartij van 1.000 tot 20.000 ton om te rijden van laadplaats naar losplaats. Het transport plus de voorzieningen van laden en lossen kunnen door ons compleet verzorgd worden.

Opslag
Verder hebben we verschillende terreinen tot de beschikking waar de mogelijkheid voor langdurig opslag van goederen geen probleem oplevert. Een bedrijfshal met 4.000 vierkante meter opslagruimte en een buitenterrein van 3.500 m2 voor buitenopslag. 
De opslaglocatie ligt op een afstand van 100 meter vanaf de loswal aan het water. De schepen die gebruik kunnen maken van de Waalwijkse haven mogen de maximale afmetingen van 86 meter lang, 8,6 meter breed en 2,7 meter diep hebben.

In het kort samengevat:
• 4.000 vierkante meter opslaghal
• 3.500 vierkante meter buitenopslag
• 100 meter verwijderd van een loswal aan het water
• Shovels (uitgerust met lepels, hoogkiepbak, riek en laadbak voor zeecontainers)
• Heftrucks,(extra uitrusting schuifbord of kiepbak)
• Kraan (poliep of dichte knijpbak
• Oprijbrug voor heftrucks

Meer info: www.zwart-opslagverhuur.nl